TopNautic

TopNautic streeft naar leidinggevende rol

Luxe en emotie gaan zichtbaarder hand-in-hand. Van vier naar zes nummers per jaar!

TopNautic, hét magazine voor exclusieve jachten en superjachten, gaat zich optimaal profileren in de markt. Dit High class Nautische magazine heeft een nieuw concept ontwikkeld om zijn lezers beter van dienst te kunnen zijn. Zo zal de redactie deuren openen die nog niet geopend zijn, en verslag leggen van gebeurtenissen waarbij luxe en emotie hand in hand gaan. Het accent zal in dit kader liggen op diepgang en achtergrondinformatie. Een blik achter de schermen, nieuwe en vaste herkenbare rubrieken, aansprekende en soms spraakmakende thema’s, noviteiten, de laatste trends en ándere fotografie. Tevens wordt de frequentie van het magazine verhoogd van vier naar zes uitgaves per jaar! En dat niet alléén. De optiek van TopNautic zal op enkele punten gewijzigd worden, waardoor het magazine een dynamischer uitstraling krijgt: een glossy met een groter ‘must have’ gehalte.

Het uitgangspunt van genoemde upgrading is duidelijk: een grotere transparantie te verwezenlijken van de markt, met als doel TopNautic op korte termijn een leidende rol te laten vervullen in het nautische segment. Om dit te realiseren heeft Real Concepts, reeds vijf jaar eigenaar van TopNautic, besloten de bestaande en bij u bekende disciplines, zoals onder andere sales, marketing en redactie, met ingang van heden in eigen hand te nemen. Centraal daarbij is de uitgeeftaak met all-over functie, die Real Concepts heeft gedelegeerd aan Eric Derksen, van Uitgeverij CTRL-e in Arnhem.

Om misverstanden te voorkomen en de communicatie voor adverteerders en lezers te verduidelijken, volgen hieronder de taken, namen en functies van de voor u van belangzijnde disciplines:

Internet, Livestreaming en TopNautic TV

Tonny Koekkoek is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. Tevens is hij is de producer van TopNautic TV.  Denk hierbij aan HD filmproducties, beurspresentatie, videoclips en motion graphics voor uw bedrijf of motorjacht (en) bedrijfsfilms, banners en links in de digitale uitgave van TopNautic.

TopNautic Media (onderdeel van de Real Concepts Group)

Abonnementen

Om nog meer mensen in de gelegenheid te stellen te genieten van TopNautic, zal op termijn een abonnementsysteem worden ingevoerd. Daarmee wordt de band met de lezers versterkt en het adverteerders bereik vergroot en nóg doelgerichter.

Namen en telefoonnummers

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over redactionele en/of advertentiemogelijkheden, neem dan gerust contact op met:

Uitgever: Eric Derksen
Tel. 026 – 446 47 89
eric.derksen@topnautic.nl

Sales: Sales Team   026 -446 47 89
TV & Internet: Tonny Koekkoek
Tel. 0575 – 560 308
tonny.koekkoek@topnautic.nl


REAL CONCEPTS GROUP

Consulting, Print Procurement, Design en Media Solutions zijn de vier disciplines waarin de bedrijven van de Real Concepts Group zijn gespecialiseerd. Totaal oplossingen en full service in een hand.

Een greep uit onze mogelijkheden:

Speciale uitgaven:
• een boek over de bouw en lancering van een nieuw of re-fi t jacht
• een jubileumboek, naar aanleiding van uw x-jarig bestaan

Product- en bedrijfsbrochures:
• een brochure over de bouw en lancering van een nieuw of re-fi t jacht
• een presentatie van uw bedrijf

Fotografie:
• high end fotoshoot van een nieuw of re-fi t jacht (in/exterieur) op exclusieve locaties

News letters:
• een periodiek (digitaal of gedrukt) verschijnend  magazine met nieuws en ontwikkelingen binnen uw bedrijf, als promotiemiddel richting uw relaties

Persintroducties:
• een uitgekiende persstrategie en -introductie van uw nieuwste motorjacht, modellenreeks of anderszins gerealiseerd project

Film producties:
• HD filmproducties, beurspresentatie, videoclips en motion graphics voor uw bedrijf of motorjacht (en) en iPad Publising Service.

Event organisatie:
• ‘nautische’ business events met (en voor)high-end partners

Voor mogelijkheden en prijsindicaties kunt u contact met ons opnemen.