Foto vanaf het strandWie exotische oorden als de Bahamas, de Britse Maagdeneilanden, Mexico, de Seychellen, Australië, Thailand of Tahiti voor een betaalbare prijs wil ontdekken, moet een Powercat van The Moorings Power Yacht Holidays huren. Het tropische paradijs binnen handbereik!

Twee vrouwen aan het duiken bij het jachtWe wisten al langer dat reisorganisatie The Moorings de leading company is in het aanbieden van de mooiste zeil- en jachtvakanties. Aan het uitgebreide gamma topreizen heeft The Moorings nu vakanties toegevoegd met de nieuwste generatie Power-catamarans (7 modellen), waaronder de zeer gebruiksvriendelijke 372 PC (6 slaapplaatsen) en de 474 PC (8 tot 12 slaapplaatsen). Schepen die alle zijn uitgerust met een royale kuip, flybridge, airconditioning, complete keukeninventaris, uitstekende slaapcabines en meerdere douche- en toiletgelegenheden.

Blue lagoons

Deze catamarans zijn met speels gemak te besturen en een vaarlicentie is niet nodig. Zelfs wie nog nooit heeft gevaren, kan na een korte briefing ter plekke zo het ruime sop kiezen en op zoek gaan naar Robinson Crusoë-achtige eilandjes.

Dat kan bijvoorbeeld in de Polynesische eilandengroep waar passaatwinden, gekruid met vanille en orchideeën, vrij spel hebben. Of in de Mexicaanse wateren van Belize, met een bezoek aan de beroemde Maya ruïnes. Of de Bahamas waar turkooizen wateren en blinkend witte stranden elkaar zoenen. Met de luxe uitgevoerde Powercat vaar je de vrijheid en het avontuur van ’s werelds mooiste ‘blue lagoons’ tegemoet!

Kok aan boord

Voor wie geen trek heeft om zelf achter het stuurwiel te kruipen of een lunch of avondmaal te bereiden, biedt The Moorings all inclusive concepten. Hierbij stappen een professionele schipper en een kok aan boord. Zij brengen de passagiers niet alleen op elke gewenste locatie maar zorgen er ook voor dat alles aan boord tiptop verzorgd wordt, waaronder het eten en drinken en een dagelijkse cabine service.

De prijs van een droomvakantie met een Powercat varieert tussen de 400 en de 1.200 euro per dag, afhankelijk van het boottype en de bestemming.Uiteraard kan The Moorings ook de vliegreis en de transfers regelen.

Specificaties

The Moorings 372 Powercat (perfect voor 2 stellen of klein gezin)
Hutten 2, toiletten/douches 2/3, slaapplaatsen 6, lengte 11,13 meter, breedte 4,47 meter,diepgang 0.92 meter, motor Yanmar 2x110pk diesel, water 428 liter.

Specificaties

The Moorings 474 PC (4 tweepersoonshutten, comfortabel tot 10 personen)
Hutten 4, toiletten/douches 5/6, slaapplaatsen 8/12, lengte 14,42 meter, breedte 7,75 meter, diepgang 0,95 meter, motor Cummins 2 X150 pk diesel, brandstof 1200 liter, water 1210 liter.

Kenmerken en uitrusting:

Generator, airconditioning, hutten met douche/toilet ensuite, elektrische toiletten, beddengoed en handdoeken, radio/cd-speler met MP3-aansluiting, cockpitspeakers, flat screen tv, dekdouche, bimitop, elektrische ankerlier, GPS, kleuren kaartplotter, dieptemeter, marifoon, autopilot, volledige uitgeruste keuken, gasbarbecue, grill, bijboot met motor, snorkelsets, pilotboek, vaarkaarten en veiligheidsmiddelen.

Voor meer informatie:  The Moorings Power Yacht

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld