Victron Energy, de toonaangevende leverancier van stroomoplossingen in de wereldwijde marine markten, stelt ASA Boot Electro aan als een van haar distributeurs.

ASA Boot Electro en Victron Energy hebben al een lange historie aangezien ASA voor vele jaren als distributeur actief geweest is. De huidige marktontwikkelingen en het complete productenprogramma welke Victron nu in hun pakket voeren, hebben ASA doen besluiten om “back to the roots” te gaan.
Twan Bogert, CEO van ASA Boot Electro : “De producten van Victron, de kwaliteit van de Victron organisatie, product development en het management onder leiding van de heren Vader hebben ons doen besluiten om wederom een samenwerking aan te gaan. Tevens is de samenstelling en prijsstelling van het productprogramma nu zo goed dat wij veel vertrouwen hebben in een hernieuwde samenwerking in de toekomst”.

“Met de producten van Victron Energy kan ASA Boot Electro hun bestaande relaties een betere range producten leveren tegen marktconforme prijzen, zeker niet onbelangrijk in de nieuwe marktsituatie waarin wij vanaf nu leven”.

“Victron gelooft in het werken met ervaren partners die met name de jachtbouwers, installateurs en service bedrijven gaat beleveren en ondersteunen. Dit is waar wij bij ASA goed in zijn en Victron vertrouwd ons die rol graag toe!, Een uitstekend uitgangspunt voor een toekomstbestendige partnerschap lijkt mij”, voegt Twan Bogert enthousiast toe.

ASA zal op de komende HISWA te water aanwezig zijn als Victron partner.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld