Met de overname van Bad Hoophuizen, in Hulshorst aan het Veluwemeer heeft Droomparken het tiende park aan de keten toegevoegd. De directie ziet vooral de watersportmogelijkheden van dit park als meerwaarde. De komende tijd zal het park worden opgeknapt en op (korte) termijn worden er ook investeringen gedaan.

Camping Bad Hoophuizen is direct gelegen aan het Veluwemeer met 1,5 kilometer eigen strand. Vanaf de camping kan men niet alleen zwemmen in het meer, maar ook zeilen of surfen, waardoor watersporters zich thuis zullen voelen bij Bad Hoophuizen. “Door deze overname breiden we niet alleen ons aanbod qua parken uit, maar ook onze doelgroep. Met Bad Hoophuizen hopen we een nieuwe doelgroep binnen DroomParken aan te spreken; de watersporters. Hier hebben we ons tot dusver nog niet specifiek op gericht, maar dat gaan we met de komst van Bad Hoophuizen zeker doen. Nederland is een waterland, wat onder andere te merken is aan de toenemende populariteit van watersport. Er is dus vraag genoeg, die wij met Bad Hoophuizen nu ook kunnen beantwoorden.”, aldus Marco Budding, Marketing & Communicatie manager bij DroomParken tegenover Pretwerk.nl.

Over de toekomstplannen laat Droomparken weten: “In eerste instantie is het prioriteit 1 om het park de kwaliteit en uitstraling terug te geven die het verdiend en die voldoet aan de wensen van de huidige recreant. Vooralsnog gaan we in ieder geval de huidige infrastructuur flink aanpakken, bestaande gebouwen opknappen en bijvoorbeeld de horeca een nieuwe look en feel geven. Verder zijn er plannen om qua parkfaciliteiten bijvoorbeeld een zwembad en kids playground te realiseren, om zo een year round aanbieder te worden.”

Nadat Vakantiepark De Zanding zich sinds april 2011 bij DroomParken aangesloten heeft, mag vanaf vandaag camping Bad Hoophuizen zich ook officieel DroomPark Bad Hoophuizen noemen. “Met de toevoeging van DroomPark Bad Hoophuizen, verstevigen we onze positie binnen de top 5 van recreatieconcerns in Nederland.”

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld