Dit is een uitzonderlijk lichtgewicht montuur dat technologisch materiaal en de handgemaakte savoir-fairetraditie combineert, die sinds 1860 kenmerkend is voor TAGHeuer.
Als één van de meest verleidelijke, sportieve en krachtige ontwerpen tot op heden, heeft de L-TypeLightWeightde volle kracht van technologie achter zich. Superieure materialen zoalstitanium en koolstofvezels, die vaak gebruikt worden in de ruimtevaartindustrie vanwege desterke en lichte aard, worden behandeld met vele technieken dievoornamelijk gebruikt worden door handen van experts inde horlogerie. De L-TypeLW is een visie van optimale perfectie in lichtgewicht comfort, gebruikersvriendelijk luxueus design en duurzaamheid bij alledaags gebruiken bij extremecompetitiesporten.
UITERSTEN.Wat u in uw hand houdt-het vederlichteframe-is het tegenovergestelde van wat u ziet: het krachtige karakter van het ontwerp van metaal voelt ultralicht, comfortabelen flexibel.De L-typeLW is vervaardigd uit de meest geavanceerde materialen die bekend staan om hunbijzonderekracht, ultralicht gewicht en indrukwekkende duurzaamheidseigenschappen;
titanium en carbon. Gecombineerd met elastomeer voor flexibiliteit, antigrip en optimaal draagcomfort en met luxueuze materialen als alligator leder zijnkleuren, vormen en structuren naadloos verbonden in een uitmuntend aerodynamisch geheel met een bijzonder geraffineerde uitstraling. Deze avant-gardistische benadering houdt TAG Heuer Eyewear aan de leiding met zijn visie op de toekomst.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld