Rene van der Velden Yacht Design heeft een werk dat gestaag gegroeid in de afgelopen jaren, dankzij een groeiend aantal trouwe klanten met repeat orders en nieuwe zeilen liefhebbers. Een substantieel deel van deze groei is te danken aan een hogere vraag naar scheepsbouwkunde diensten.

Als gevolg hiervan, Rene van der Velden Yacht Designs huidige kantoor, die zij hebben bezet sinds 1997, is te klein geworden en inefficiënt om aan hun behoeften en ambities. Ze hebben daarom hebben gekregen een prachtige nieuwe ruimte in het charmante Amersfoort aan hun snel groeiend bedrijf tegemoet te komen en voor toekomstige groei voor te bereiden.

Gebouwd als een opslagplaats in het Nederlands het midden van de zeventiende eeuw, de Gouden Eeuw, is dit historische pand is gebruikt voor vele doeleinden.
“We zijn zeer verheugd om samen te werken in een dergelijke authentieke, creatieve inspirerende plek, met alle voorzieningen van een stad centrum, en gewoon een makkelijke tien minuten lopen van het centraal station.” Aldus Rene.

Rene van der Velden Yacht Design de nieuwe contactgegevens:

Rene van der Velden Yacht Design
Breestraat 59-61
3811BH Amersfoort
Nederland

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld