Het legendarische botenmerk Riva zal deze zomer een nieuw model gaan lanceren; de Riva 27 Iseo. De ontwikkeling van deze tijdloze daycruiser, uitgerust met de meest innovatieve apparatuur, is een perfecte mix van historie en innovatie, waarbij speciall aandacht is besteed aan de materialen, design en high-performance kenmerken.

Het ruim 8 meter lange boot is voorzien van een geheel automatische overkapping, voor ons klimaat zeker geen overbodige luxe. Ruim 7 personen kunnen comfortabel zitten door de diepte van het schip. Overal is opbergruimte, in het vooronder, onder de stoelen en uiteraard is in de bodem ruimte voor de waterski’s.  Het zenuwcentrum van deze boot is ongetwijfeld de Ipod met koerswijzer. De Iseo 27 is uitgerust met een Yanmar 320 en kan een snelheid behalen van ongeveer 70 km per uur. Vervoer is nu geen probleem, aangezien je de Riva 27 Iseo overal kunt opslaan en makkelijk op een trailer kunt vervoeren d.m.v. een speciale lift aan boord.  de elektrische versie zit er volgend jaar aan te komen. Uitkijken dus !!

Lengers Yachts

Lengers Yachts is gespecialiseerd in het topsegment van luxe Italiaanse motorjachten en is officieel Benelux distributeur voor de merken Riva, Ferretti Yachts, Pershing, Mochi Craft, Itama en Apreamare. Lengers Yachts is daarnaast exclusief distributeur voor Apreamare in Duitsland. Het bedrijf is al meer dan dertig jaar een begrip in de watersport in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie:  www.lengersyachts.nl

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld