Suzuki breidt zijn rubberbotenlijn voor 2011 verder uit met de Nimarine MX 480 en 580 RIB, de twee grootste en meest veelzijdige Nimarine-model-len tot nu toe.
Beide modellen bieden watersporters een uitzon-derlijk complete standaarduitrusting voor een on-gekend aantrekkelijke instapprijs. De volledig nieuw ontwikkelde RIB’s (Rigid Inflatable Boats) zijn door hun lage gewicht gemakkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle om-standigheden. De romp is tevens voorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimenten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt ruimte voor een scala aan accessoires.
Ook op het gebied van veiligheid zijn de Nimarine RIB’s van alle gemakken voorzien. Op de tubes zit-ten veel handgrepen en een solide RVS beugel om het console biedt een uitstekend houvast. Aanmeren wordt aanzienlijk vergemakke-lijkt door de op de boeg gemonteerde ankerrol met uitklapbare kikker. De Nimarine MX 480 en 580 RIB kunnen naar keuze uitgevoerd worden met verschillende duurzame 4-takt Suzuki buitenboordmotoren van 25 t/m 115 pk en worden standaard afgeleverd inclusief stuur-console, een uitgebreide kussenset en maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie.

Prijzen:
Nimarine MX 480 RIB: € 6.999,-
Nimarine MX 580 RIB: € 8.499,-

 

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld