De kersverse Nederlandse werf Reno Yachts uit ‘s-Hertogenbosch introduceert als eerste jacht deze mooie Reno Playa. Volgens de werf een perfecte combinatie tussen een sloep en een speedboot…

Qua design doet de Reno Playa ons aan een klassieke, strak gelijnde, runabout denken terwijl zijn ruime kuip eerder naar dat van een sloep neigt. De Reno Playa is dan ook een jacht voor mensen die zich willen onderscheiden. Natuurlijk is het geen totaal nieuw segment, want bijvoorbeeld iSloep en de Admirals Tender gingen Reno Yachts al voor. Toch heeft hij wel iets speciaals door zijn geweldig mooie klassieke lijnen in combinatie met een topsnelheid van maarliefst 88 km/h.

Naast design en snelheid biedt de Reno Playa volgens verkoop organisatie EYN (European Yachting Network), die tevens in Nederland aan de weg aan het timmeren is, zeer goede vaareigenschappen. Dit komt met name door het stabiele onderwaterschip in combinatie met de scherpe boeg. Hij klapt dus bij hoge snelheden niet zo sterk op het water en voert het buiswater prima af. Ook het interieur is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een complete keukenunit inclusief koelkast, spoelbak en mooie champagne koeler. Het enige dat wij zo op het eerste gezicht missen is een kleine toilet voor de hoge nood.

Bron: bootblog.nl

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld