Nautica staat bekend om zijn klassieke stijl en maritieme herkomst. Dit jaar heeft Nautica de NCT 400 geïntroduceerd, een elegant model dat perfect op dit beeld aansluit. Met dit nieuwe model geeft Nautica een sportieve twist aan een klassiek design.

De NCT 400 is een ‘remastered’ versie van de klassieke NCT-serie van Nautica. Het klassieke, tijdloze horloge krijgt dankzij het opvallende ontwerp en het symmetrische cijferwerk een eigentijdse, moderne twist. De felgekleurde aluminium details voegen een sportief accent toe, terwijl het herkenbare design zorgt voor de authenticiteit die typerend is voor Nautica Watches. De NCT 400 is waterbestendig tot 100 meter en is verkrijgbaar met een chronografisch uurwerk met of zonder kalenderfunctie. De adviesverkoopprijs is vanaf € 159,-

Over Nautica Watches

Sinds 1994 ontwikkelt Nautica horloges geïnspireerd op de klassieke zeilsport. De combinatie van vormgeving, felle kleuren en technische innovatie maakt Nautica horloges geliefd over de hele wereld, vooral bij mensen met een sportieve en energieke lifestyle. Naast Nautica Watches voert Nautica een kledinglijn, een eigen meubellijn en een accessoirelijn met parfums en (zonne-) brillen.

www.nauticawatches.com

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld