Aurora Fur is een nieuw snelgroeiend bontlabel, dat recentelijk haar introductie heeft gemaakt maakt op de internationale markt. Aurora richt zich op de Westerse consument, die er bewust voor kiest een kwalitatief hoogwaardige bontjas aan te schaffen. Zowel voor de koudste dagen in de winter als voor een avond uit heeft Aurora Fur de perfecte items om een onuitwisbare indruk achter te laten.

In een tijd waarin consumenten bewuster kopen dan ooit, biedt Aurora Fur de keuze voor een modern en verantwoord bontlabel. Alle producten worden geproduceerd in Europa en bieden de draagster het perfecte modeaccessoire om haar persoonlijkheid kracht bij te zetten. Door nieuwe lijnen en technieken, zoals weven en breien, zijn de ontwerpen perfect afgestemd op de wensen van de vrouw van nu. De vooruitstrevende ontwerpen worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit bont, persoonlijk geselecteerd door de experts van Aurora.

Naast bontjassen produceert Aurora Fur handschoenen, mutsen, sjaals, en ook een groot assortiment interieur producten, zoals luxueuze kussens en spreien. Deze producten zijn vanaf volgend seizoen online en in een select aantal winkels verkrijgbaar. Deze winter zijn de Aurora producten in onze regio al exclusief te verkrijgen bij Rademakers Fur & Fashion te Sittard, Wagram Luxury te Knokke en JB Eurochic te Oegstgeest. Op afpsraak zijn alle items uit de collectie daar te bezichtigen.

Aurora Fur onderscheidt zich van andere merken door de zorgvuldige en weloverwogen keuze van haar bont. Om dit kracht bij te zetten introduceert Aurora Fur het Iprefur programma. Hiermee biedt zij consumenten optimale transparantie over de herkomst van de producten. Alle producten met het Iprefer label garanderen dat de vellen tot op de boerderij getraceerd kunnen worden. De strenge labeling in combinatie met de stijlvolle vormgeving en moderne technieken zorgen ervoor dat Aurora Fur de perfecte bontitems levert om u heerlijk warm te houden in de winter!

Be proud, love yourself in fur! www.aurora-fur.com

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld