Op zaterdag 17, zondag 18 en maandag 19 maart kunt u bij Linssen Yachts in Maasbracht weer terecht voor de jaarlijkse show van gebruikte boten: het Linssen Collection Weekend. Er staat weer een uitgebreide selectie van Linssen-jachten opgesteld in de showroom, de werf en de haven. In het segment van 9 tot 15 meter is er voor iedereen wel wat te vinden.

Linssen Yachts BV biedt twee verschillende categorieën gebruikte jachten aan, jachten uit de Linssen Collection en ‘bemiddelingsjachten’. De Linssen Collection is een kleine, unieke selectie van jonge, gebruikte Linssen-jachten. Alle jachten met het Linssen Collection-label zijn na een uitgebreide technische en optische inspectie in de best mogelijke staat gebracht en worden aangeboden met één jaar werfgarantie.

Bemiddelingsjachten bieden wij in opdracht van de huidige eigenaar ter verkoop aan. Linssen Yachts treedt hier op als bemiddelende partij en is niet de eigenaar van de betreffende jachten. Ook deze jachten worden onderworpen aan een uitgebreide inspectie en worden vervolgens in opdracht van de verkopende eigenaar in uitstekende staat gebracht. Levering geschiedt af werf incl. technische overdracht.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld