De jaarwisseling 2011-2012 nadert en dan staan traditiegetrouw voor Linssen Yachts uit Maasbracht twee belangrijke evenementen op het programma. Allereerst de eigen Linssen Yachts Boat Show van 26 november tot en met 28 november a.s. in de showroom in Maasbracht.

Vele honderden bezoekers uit alle Europese windstreken mag Linssen Yachts dan weer verwelkomen in de showroom en het eigen Grand Café. Ook traditiegetrouw presenteert Linssen Yachts tijdens deBoat Show een aantal primeurs. Dat zijn dit jaar zijn dat de 30.9 Sedan Victorinox, de 36.9 Sedan en de Range Cruiser 450 Wheelhouse. Victorinox is het Zwitserse bedrijf dat de beroemde Swiss Army Knives, oftewel Zwitserse zakmessen produceert. De bedrijfskleur van Victorinox is rood, dus het is wel duidelijk welke kleur de 30.9 Sedan Victorinox .

Een andere belangrijke beurs voor Linssen Yachts is de grootste watersportbeurs van Europa, de Boot Düsseldorf van 21 januari tot en met 29 januari 2012. Lissen Yachts zal hier voor de eerste keer de nieuw Grand Sturdy’s 430 Mark III, 470 Mark III en 500 Variotop Mark III presenteren. Op de website van Linssen Yachts vindt u een uitgebreide fotoreportage en technische specificatie van deze nieuwe jachten, die ingrijpende wijzigingen hebben ondergaan.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld