Iselmaritiem Sloepen&Zeilen uit Lemmer biedt een zeilprogramma exclusief voor dames om een weekend aan boord te stappen van een luxe kajuitzeiljacht onder begeleiding van een ervaren schipper. Ook voor de dames die al jaren zeilen is dit de gelegenheid om kennis en vaardigheden, nu eens niet onder wakend oog van manlief, verder te ontplooien en de kneepjes van het zeilen, varen en manouvreren nog beter onder de knie te krijgen.

Een hapje en drankje erbij
Vanzelfsprekend staat het zeilweekend Ladies Sailing met aankomst op vrijdagmiddag ook in het teken van gezelligheid met een hapje&drankje. Bij incheck een glaasje Prosecco met Tapas op het zonnige, aan het water gelegen terras of in de kuip aan boord van één van onze zeiljachten. Overnachten aan boord, waarbij de nacht van zaterdag op zondag een gezellige jachthaven aan het IJsselmeer wordt aangedaan. Voor de privacy aan boord, blijft de schipper niet aan boord overnachten en zijn de dames gezellig onder elkaar.

Inschrijven
Inschrijving zowel per groep als individueel mogelijk! De arrangementsprijs Ladies Sailing bedraagt € 175 p.p. Vanaf 4 personen bieden wij een korting op de genoemde arrangementsprijs. Individuele inschrijvingen zijn welkom, wel streven wij naar een zo volledig mogelijke ’crew’. Alle aspecten van het reilen en zeilen aan boord van een zeiljacht rouleren en komen zo ruimschoots aan de orde onder toeziend oog van onze schipper.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Iselmaritiem Sloepen&Zeilen
Vuurtorenweg 17F
8531 HJ LEMMER

www.iselmaritiem.nl
info@iselmaritiem.nl
+31 6 23297402

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld