Vanaf 1 juli 2011 heeft Brandaris Yachts een internationaal hoofdkantoor geopend, welke alle internationale aanvragen en communicatieactiviteiten voor haar rekening zal nemen. Niet alleen de sportieve lijn bestaande uit de Brandaris Q52 en The Rib 6.70 zullen onder de aandacht worden gebracht, maar ook de klassieke lijn bestaande uit barkassen tussen de 8,5 tot 11 meter.

Internationaal hoofdkantoor Arthur Oskamp, CEO van Brandaris Yachts zegt; “Het is tijd om Brandaris Yachts aan een nog groter en vooral internationaal publiek voor te stellen. Vooral door onze ontwikkeling van de Brandaris Q52 is het strategisch gezien goed om ons internationaal te presenteren.” De heer Leonard Bonnema zal internationaal coördinator en aanspreekpunt zijn voor diverse landen, waarbij op dit moment de focus ligt op Mediterrane. De komende maanden zullen vooral gericht zijn op het creëren van naamsbekendheid en het uitbreiden van onze verkooppunten. “Het nieuwe kantoor geeft ons de mogelijkheid om onze internationale klanten beter van dienst te zijn. Daardoor is de klant niet alleen aangewezen op Nederland, maar is wel gegarandeerd van Nederlandse bouwkwaliteit en internationale service,“ vertelt Leonard Bonnema.

Brandaris Yachts Brandaris Yachts is een gerespecteerde tenderbouwer in Nederland en biedt schepen aan welke op traditionele wijze worden vervaardigd. De modellenlijn omvat schepen van 8,5, tot 16 meter. Brandaris Yachts heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd door consequente kwaliteit te bieden, en onderscheidt zich door haar vorm, performance en custom- build propositie.

Contactgegevens Internationaal Brandaris Yachts International
PO Box 32
NL- 1380 AA Weesp
T: +31 (0)6 5233 0133
E: international@brandarisyachts.nl
w:  international@brandarisyachts.nl

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld