Sinds 2006 is Brandaris Yachts een samenwerking aangegaan met de organisatie Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel, aangezien de organisatie bekend staat om haar hoogstaande kwaliteit op gebied van scheepsmotoren. Destijds leverden zij het Zeus systeem aan voor Brandaris Yachts meest uitgesproken ontwerp, de Brandaris Q52

Samenwerking
Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel staan niet alleen bekend om haar kwalitatieve producten. De organisaties blinken uit in de service naar haar klanten toe. Ook Brandaris Yachts heeft dit ondervonden, en ziet hiertoe reden om de samenwerkingsverbanden met Brunswick en Cummins Mercruiser Diesel dichter aan te halen.“ Door de nauwe samenwerking kunnen we onze klant nog beter bedienen. Doordat Cummins Mercruiser Diesel ver vooruit loopt in de markt van scheepsmotoren, en zij zich heeft zich bewezen als een professionele organisatie die meedenkt en haar klant voorop stelt, is het heel plezierig is om met zo’n organisatie samen te werken”, stelt Arthur Oskamp, eigenaar van Brandaris Yachts.

Cummins Mercruiser Diesel
Brunswick is distributeur van Cummins Mercruiser Diesel in EMEA en CMD Marine NL is de hoofd dealer voor Nederland. Cummins Mercruiser Diesel biedt een pakket van scheepsmotoren voor jachten en lichte beroepsvaart aan van 40 tot 715 PK. CMD combineert de kracht van twee grote namen op voortstuwingsgebied, Cummins en Mercury Marine. Sinds 2011 is hier een derde bekende naam bijgekomen vanwege de vergaande samenwerking met Volkswagen. De bestaande VW Marine motoren worden nu ook vertegenwoordigd door CMD.

Brandaris Yachts
Brandaris Yachts  is een gerespecteerde tenderbouwer in Nederland en biedt schepen aan welke op traditionele wijze worden vervaardigd. De modellenlijn omvat schepen van 8,5, tot16 meter. Brandaris Yachts heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd door consequente kwaliteit te bieden, en onderscheidt zich door haar vorm, performance en custom- build propositie.

 

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld