HTC, leider in mobiele innovatie en design, introduceert de HTC Sensation XL met geïntegreerde Beats Audio. Deze nieuwste innovatie is het resultaat van de samenwerking tussen HTC en Beats en brengt met een 4.7 inch scherm en fenomenale geluidservaring mobiel entertainment naar een geheel nieuw niveau.
Met de eerder aangekondigde HTC Sensation XE en de nieuwe Sensation XL profiteren HTC-klanten van een sterk aanbod van smartphones geïntegreerd met Beats Audio.

Design, sterke prestaties en fenomenale audio.
Met zijn indrukwekkende 4.7 inch scherm, slank 9.9mm design en geïntegreerde Beats Audio is de HTC Sensation XL speciaal ontworpen om de beste entertainmentervaring te leveren met fenomenale audio en visuals voor zowel muziek, films als games. De HTC Sensation XL is uitgerust met audio-tuning van Beats die ervoor zorgt dat men de muziek hoort zoals de artiest deze heeft bedoeld.

Jimmy lovine, Chairman van Beats by Dr. Dre en Chairman & CEO van Interscope Geffen A&M Records: “HTC is een geweldige partner en sluit zich volledig aan bij ons streven de muziekervaring op mobiele telefoons zo krachtig en rijk mogelijk te maken.” De HTC Sensation XL bevat ook nieuwe lichtgewicht urBeats hoofdtelefoons, exclusief ontworpen voor integratie met het Beats Audio-profiel op de smartphone. De HTC Sensation XL herkent de urBeats hoofdtelefoon automatisch en past daar direct het profiel op aan voor de optimale Beats geluidservaring. De ingebouwde microfoon maakt hands-free bellen bovendien eenvoudiger.

Afspeellijsten delen
Gebruikers van de HTC Sensation XL kunnen muziekaanbevelingen en afspeellijsten delen met vrienden via SMS, e-mail of Facebook-profiel. Om het beste geluid te selecteren voor een inkomende oproep of bericht van vrienden en familie, kan men de ringtone trimmer gebruiken. Hiermee is het mogelijk muziek aan te passen en deze toe te voegen aan het contactprofiel.

De HTC Sensation XL is uitgerust met een 8-megapixel camera met een f/2.2, 28mm breedhoeklens met BSI-sensor. Hierdoor is het mogelijk meer van een scene in een beeld te vatten en wordt betere kwaliteit geleverd bij weinig licht.

HTC Watch
De HTC Sensation XL integreert HTC Watch, een applicatie en dienst die een volledige bibliotheek met de meest recente en populaire films en televisieprogramma’s direct beschikbaar maakt. Consumenten ontdekken zo de nieuwste video content op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier. HTC Watch gebruikt progressieve download-technologie die het mogelijk maakt video’s te bekijken zonder dat eerst een groot bestand gedownload moet worden. De applicatie biedt de keuze tussen het huren of kopen van een video. Wanneer je een video koopt kan deze bekeken worden op maximaal vijf verschillende HTC-apparaten.

“Met Beats Audio bouwt de HTC Sensation XL voort op HTC’s toewijding om de best mogelijke audio te leveren op je telefoon, of je nu muziek beluistert, een film bekijkt of een game speelt. De Sensation XL laat muziek horen zoals de artiest het bedoeld heeft”, zegt Mark Moons, Regional Director van HTC Benelux. “Dit is een prachtig voorbeeld van het belang van onze samenwerking met Beats voor onze klanten.”

Beschikbaarheid
De HTC Sensation XL is vanaf begin november in de Benelux beschikbaar. De consumentenadviesprijs van het toestel bedraagt 599 euro inclusief BTW, exclusief abonnement. Ook is de HTC Sensation XL in beperkte oplage verkrijgbaar inclusief de special edition Beats Solo hoofdtelefoon voor een onovertroffen audio-ervaring.

Bron:  Whizpr

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld