Heesen Yachts, de Nederlandse scheepswerf en wereldleider in de bouw van luxe superjachten, is trots op haar nieuwe app te voeren – nu beschikbaar in de iTunes Store en gratis te downloaden. Dit is de eerste iPad toepassing gelanceerd door een scheepswerf in de superjacht industrie.

De Heesen iPad app biedt gebruikers de mogelijkheid om te bladeren een uitgebreide gallery van de meest recente lancering van alle Heesen, van 37 tot 65 meter. Het omvat de basis specificaties en eigenschappen van elk jacht uit de Heesen vloot, plus een selectie van films en foto’s van de allernieuwste projecten.

Maar de zeer toegankelijk, Heesen iPad app biedt ook  intuïtieve en zeer visuele informatie over de diverse jachten. Gebruikers kunnen vergelijk maken  met vier beelden tegelijk en kan deze individuele  mailen naar haar of zijn contacten.

Download hier de Heesen iPad app en ontdek de fantastische wereld van Heesen Yachts

Wilt u eventuele opmerkingen met ons te delen, stuur dan een e-mail naar sales@heesenyachts.nl

Heesen Yachts

Opgericht door Frans Heesen in 1978 in Oss, Nederland, Heesen Yachts was de eerste Nederlandse scheepswerf aluminium te gebruiken voor de bouw van jacht rompen. Sindsdien is de werf is uitgegroeid tot een wereldleider in het ontwerpen, engineeren en bouwen van hoogwaardige, all-aluminium motorjachten. In ShowBoats Global Order Book 2011, staat Heesen op de vierde plaats in de Top 20 Custom bouwers.

Op dit moment, word er gebouwd aan vijftien jachten, met een gezamenlijke lengte van rond de 723 meter, die voor 2015 worden geleverd aan hun trotse eigenaren. Heesen Yachts, de ontwerpen ontworpen door de nieuwste technologie, en staat voor state-of-the-art jachtbouw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Heesen Yachts – PR & Persvoorlichting – Sara Gioanola

sgioanola@heesenyachts.nl

+31 611 499 600

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld