GekOpWater lanceert App en Website waarmee u snel en gemakkelijk een overzicht kunt krijgen van de faciliteiten in en om alle havens van Nederland.
Met de gratis App van GekOpWater kunt u snel en makkelijk een overzicht krijgen van de faciliteiten in en om alle havens van Nederland. Voor de watersporter een must have, maar ook voor een bezoeker aan een dorp of stad vlakbij het water erg handig!

Geen geblader meer in de wateralmanak om vervolgens verouderde haven informatie te vinden. U kunt de havens met uw gewenste faciliteiten zoeken. Dit kan op naam van de haven, op plaats, provincie, en/of op de gewenste faciliteit en natuurlijk vanaf uw huidige locatie.

Nadat u uw haven geeft geselecteerd., krijgt u een inzicht in alle faciliteiten in de haven, maar ook in de directe omgeving. Nooit meer zoeken naar een pin apparaat, of naar een zwembad, omdat de kinderen willen zwemmen. Niet naar de havenmeester om te vragen waar u boodschappen kunt doen en in de App al ontdekken dat er een fietsverhuur is in de haven om dan meteen plannen te maken om dat leuke museum te bezoeken.

Daarnaast zal het u ook inzicht geven in de aanbiedingen van de faciliteiten in de buurt van de haven die u bezoekt. Aanbiedingen kunnen bijvoorbeeld zijn een gratis kopje koffie bij een lunchroom of een 3 gangen menu voor € 22,50, maar ook zwemvesten met 50% korting in een watersportwinkel.  kijken dus!

Haal hier uw gratis App

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld