Het weekend van 15 t/m 17 april staat de Bataviahaven te Lelystad volledig in het teken van gebruikte boten. Tijdens de 2e editie van de Hiswa Gebruikte Boten Beurs wachten ruim 200 motorboten, zeilboten en sloepen op een nieuwe eigenaar. De boten zijn het hele weekend van 10.00 tot 18.00 uur te bezichtigen. Onder andere Lengers Yachts, Schepenkring, De Valk Jachtmakelaars, Jansma Jacht, P.Valk Yachts en Van Veen Yachting tonen hun aanbod. Van 15 tot en met 17 april kunnen botenliefhebbers zich uitgebreid oriënteren in de Bataviahaven te Lelystad. Naar verwachting zijn er rond de 200 boten te bezichtigen.

Veel jong gebruikte boten

Veel van de jachten op de beurs zijn jong gebruikte boten van enkele jaren oud en nog in zeer goede staat. Alleen watersportbedrijven kunnen inschrijven voor de beurs zodat een kwalitatief aanbod van schepen te zien is. Veel bedrijven komen met een flink aantal boten. Zo is De Valk Jachtmakelaars met maar liefst dertig boten aanwezig, Schepenkring Lelystad met tien en Lengers en P. Valk komen ieder met vijf boten. Een volledig overzicht is vanaf april op www.botenbeurs.nl te zien.

Makkelijk bereikbaar

De Bataviahaven is een nieuwe speciaal voor evenementen ingerichte haven en biedt alle benodigde faciliteiten voor een beurs van dit niveau. De indeling biedt bovendien de mogelijkheid om een proefvaart te maken. De Bataviahaven heeft voldoende parkeergelegenheid en is makkelijk bereikbaar.

Voor iedereen toegankelijk

Het evenement draait om gebruikte boten. Er zijn dan ook geen andere watersportactiviteiten en er is geen aandacht besteedt aan dure aankleding. Op deze wijze is een zeer voordelig entree gewaarborgd. Bezoekers hebben op vertoon van een uitnodiging van de deelnemende bedrijven gratis toegang. Wie geen uitnodiging heeft, kan voor 2 euro een kaartje kopen. Daarvoor krijgt de bezoeker een gratis kopje koffie of thee op de beurs.

Bron en meer informatie: www.botenbeurs.nl

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld