Vlak na de PSP Southampton Boat Show van 2011 kondigde ex-CEO Derek Carter zijn vertrek aan, en met de aanstelling van Alistair Schofield is de zoektoch naar een nieuwe kapitein ten einde.

Afgelopen Juli werd de Britse werf nog voor 39 miljoen euro verkocht aan een nieuw bedrijf, Masco 30 Limited bestaande uit 2 aandeelhouders, het Engelse investeringsbureau ‘Better Capital Ltd’ en de Royal Bank of Scotland. Deze verkoop was nodig om de schuld van ongeveer 40 miljoen pond, die ontstaan was na de management buyout van 2005 (onder leiding van de nu ex-CEO Derek Carter) terug te dringen, meldt BootBlog.nl In september 2011 kondigde Derek Carter zijn vertrek echter aan en werd er gezocht naar een nieuwe CEO.

Vlak na de London Boat Show 2012 en tijdens de huidige Boot Dusseldorf show is bekend geworden dat Alistair Schofield hem vanaf 1 februari aanstaande op zal volgen. Alistair J Schofield was Managing Director van de Turbocharher Components bij de Doncasters Group, een fabrikant van precisie-componenten voor onder anderen de luchtvaart industrie.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld