Wederom een prachtige dag voor de deelnemende bedrijven en bezoekers. De Only Watch veiling had toch enigszins last van de crisis er werd € 4.543.500,– opgehaald slechts € 21.500,– boven het maximum geschatte bedrag voor de veiling. De veiling werd ondermeer bezocht door Ron Wood (zonder s want hij is geen Captain van een superjacht) en ZKH Prins Albert.Natuurlijk ook vandaag weer de nodige yachten bezocht. Met pijn en moeite mochten we de My Trust op van Michael Peridon, …. wacht even een nieuwtje sinds deze week dus niet meer van de Trust eigenaar. Toch handig als je je talen spreekt en de champagne kurken hoort knallen met de felicitaties. Nu nog uitzoeken wat Peridon gaat varen of zal hij het even laten varen?

Bij De Valk waren ze gematigd positief, hier wordt binnen vier weken het resultaat verwacht maar bij De Valk gaat het niet alleen om direct resultaat ook als Corparate Image tool is de MYS belangrijk. Jongert heb ik het al over gehad maar breaking news, drie jachten verkopen op de beurs dat is het toch wel waard om hier te melden. In ons magazine krijgt u de details! Ook nog wat andere luxe gadgets gezien, propjets voor scuba diving, wakeboard jets en nog meer toys for boys. Even uitlichten een prachtige Powerboat van Spire boat, die in de haven lag was rood. En de sales dame die was volgens mij gekozen voor haar Looks en haar naam, Sonia Ferrari. Je begrijpt nu dan ook dat het Ferrari rood was.

Maar ze hebben ook de Limited edition van Thierry Mugler worden er slechts 50 van gemaakt, dark blue en silver en de twinkling star als boegbeeld.


Reactiemogelijkheid uitgeschakeld