Dag drie was verrassend met ook niet nautisch nieuws op lifestyle gebied,  maar toch ook weer  met  een geweldige line up aan yachten dat kan ook haast niet anders hier in Monaco. Wederom alles even kort gemeld maar de uitgebreide reportage vind je natuurlijk in ons oktober nummer. Een zeer bijzondere start van de dag bij F classyachts, een geweldig performance zeiljacht van Hoek design en Claasenshipyards. We zullen hem terug zien bij ons bezoek aan Les Voiles de St. Tropez komende week.

Dan een prachtige nieuwe multimedia toepassing van VBH het systeem heet Oculus, gebruik makend van allelei internet toepassingen en een eenvoudige bediening die gekoppeld aan de brug zowel nuttige als leuke informatie “oplepelt” een stabiele internet verbinding is een must merkten we tijdens de demo. Bij Vitters was er ook nog nieuws, of meer de aankondiging van een 33,4 mtr. lang carbonfiber yacht  in aanbouw, van de hand van Philippe Briand, verdere details zal je terugvinden in ons magazine. Ook nieuws uit de USA, Trinity yachts heeft vrij recent de Carpe Diem opgeleverd waar we woensdagavond ook reeds waren voor een klein feestje, nu op een zusterschip de Trinity ontworpen door Luiz Debasto, waar de Charter captain of the year, Ron Woods (de s hoort er achter hij speelt namelijk geen gitaar) zijn geweldige crew aanstuurt. Ook nog bezocht de persconferentie van Jameslist.com, als je nu geen idee meer hebt waar je je geld aan wilt uitgeven ga dan naar Jameslist.com. Je vindt hier de meest exclusieve zaken tot aan een prive eiland toe. Dan nog diverse charter compagnies bezocht, als je de geluiden daar mag geloven dan trekt de chartermarkt weer iets aan. Keyword is bij iedereen kwaliteit en vriendelijkheid.

Afsluitend op deze dag was het weer moeilijk om een keuze te maken naar welke cocktailparty we gingen. We zitten nu eenmaal in Monaco redeneren de meeste bedrijven, dus moet er gefeest worden. Er zijn slechtere ideeën te bedenken vinden wij.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld