In het weekend van 18 en 19 juni 2011 vinden de Breehorn Midzomerdagen plaats. Een evenement waar liefhebbers van prachtige zeilboten graag naar toekomen en zeker nu de Breehorn 48 met hefkiel aan het publiek zal worden gepresenteerd. Een schitterend zeiljacht dat met recht het vlaggenschip van de Breehorn Vloot mag worden genoemd. Dit in Woudsend ontwikkelde schip heeft schitterende klassieke lijnen en is in alle opzichten een zeer comfortabel schip, dat zowel op volle zee als voor anker de trotse bezitters veel plezier verschaft. Uiteraard zijn er tijdens de Breehorn Midzomerdagen veel meer bezienswaardigheden en raken de vele bezoekers niet uitgekeken op de fraaie jachten die Breehorn exclusief heeft gebouwd.

Breehorn heeft zich in haar 40 jarige bestaan nooit toegelegd op het bouwen van zeiljachten in grote series en speelt altijd zoveel mogelijk in op de wensen van haar klanten. Hierdoor ontstaat er een hechte band tussen de opdrachtgever en bouwer. Dit vertaalt zich in een langdurige relatie waar beide partijen veel profijt van hebben.

Breehorn heeft de bouw van kiel tot tuigage in eigen beheer. Zo houdt men controle over kwaliteit van de processen en materialen en is men zeer flexibel.

Het bedrijf zorgt ervoor dat elke klant tevreden de werf verlaat en kan rekenen op een uitstekende service en garantie. Breehorn heeft er het volste vertrouwen in dat een tevreden klant nog vele jaren Breehorn ambassadeur is.

Breehorn ziet u graag verschijnen op de werf en zeker tijdens de Breehorn Midzomerdagen op 18 en 19 juni 2011 heeft u de garantie een onvergetelijk bezoek aan de werf te kunnen brengen. Op de werf zijn alle typen schepen te bekijken en kunt u overleggen over de mogelijkheden. Bovendien zijn er verschillende activiteiten voor kinderen en kunt u proefvaren met de Yburg 650. De Yburg 650 is een combinatie van sloep en speedboot en combineert de voordelen van beide: een gezellige, ruime kuip met zitplaatsen voor zeker acht personen en uitstekende vaareigenschappen bij lage en hoge snelheden.

Op de website www.breehorn.nl vindt u alle informatie over Breehorn. Gewoonlijk is men op werkdagen geopend van 07.30 tot 17.00 uur maar is het uiteraard altijd mogelijk om op een tijdstip naar u keuze een afspraak te maken.

Breehorn

Vosseleane 69

8551 ML Woudsend

Nederland

 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld