Ook dit jaar vindt u in de showroom in Maasbracht op 24, 25 en 26 november een brede selectie van het actuele Linssen Yachts-gamma. Er worden diverse jachten uit de ‘9’-serie, Mark III-serie, Range Cruiser-serie en The New Classic Sturdy-serie tentoongesteld.

Daarnaast zijn er dit jaar tijdens de Linssen Yachts Boat Show twee primeurs die wij graag aan u voorstellen: de Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III en de Grand Sturdy 40.9 Sedan Long Top.

De succesvolle 40.9 Sedan kan sinds kort ook worden uitgevoerd met een longtop, een verlengd salondak over de open kuip. Zo kunt u heerlijk buiten genieten, maar zit u toch beschut. Door het verlengde dak – voorzien van gestoffeerd plafond en dimbare verlichting – wordt de kuip een gezellige extra ruimte die bij de salon gevoegd wordt waardoor u nog meer leefruimte krijgt.

De Grand Sturdy 500 Variotop® is al jarenlang het vlaggenschip van Linssen. Dankzij de unieke Linssen-Variotop® verandert u met één druk op de knop de ruime, gesloten stuursalon in een open, maar toch beschutte buitenstuurstand. Tijdens de Linssen Yachts Boat Show van dit jaar presenteren we de Wheelhouse-versie. Een herkenbare 500, maar dan met gesloten stuursalon met een elektrisch schuifdak en een geringe doorvaarthoogte.

Net als de Variotop®-variant is ook de Grand Sturdy 500 Wheelhouse Mark III leverbaar in de ‘Classic Luxury’ of de ‘New Comfort’-interieurstijl. Tijdens deze editie van de Linssen Yachts Boat Show kunt u kennismaken met de nieuwste telg uit de Mark III-serie, voorzien van de nieuwste ‘New Comfort’-interieurstijl.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld