Naar verwachting lanceert Brandaris Yachts haar nieuwste staaltje design tijdens de HISWA te water welke plaats vindt in IJmuiden van 6 t/m 11 september 2011. Het nieuwe model zal worden gepresenteerd onder de naam Brandaris 1100 Open Supersport.

Brandaris 1100 Open Supersport
De Brandaris 1100 Open Supersport is uniek in haar soort, en is uitgerust met maar liefst twee Yanmar V8 motoren met een vermogen van 350 PK. Een uitvoering met een prachtige belijning die onlosmakelijk verbonden is met de uitstraling en exclusiviteit waar Brandaris Yachts zo bekend om staat. In deze serie zijn luxe, ultiem comfort en vakmanschap prefect op elkaar afgestemd. Geheel nieuw is het sportieve interieur met een carbon look. Ook de aanwezige ruit geeft het geheel een sportief uiterlijk. De Brandaris 1100 Open Supersport is in de eerste plaats een Day Cruiser, maar in de neus is er een slaapruimte toilet en aanwezig.

Brandaris Yachts
Brandaris Yachts is een gerespecteerde tenderbouwer in Nederland en biedt schepen aan welke op traditionele wijze worden vervaardigd. De modellenlijn omvat schepen van 8,5, tot 16 meter. Brandaris Yachts heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd door consequente kwaliteit te bieden, en onderscheidt zich door haar vorm, performance en custom- build propositie.

Voor meer informatie:  www.brandarisyachts.nl 

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld